News Flash:

Adio fizic de brazilianca! Cum arata Kim Kardashian dupa ce a renuntat la implanturile din posterior

13 Iunie 2022
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian stie cum sa starneasca rumori in online. In ultima perioada, miliardara este mai transparenta ca niciodata si nu se sfieste sa se afiseze in ipostaze naturale. Cum nimic nu scapa de ochiul critic al fanilor, multi dintre cei care o urmaresc au observat ceva schimbat la ea. 


Kim Kardashian a fost printre primele vedete din lume careia nu i-a fost rusine sa se afiseze cu un posterior proeminent. Desi, la inceput, toata lumea s-a prins ca este vorba de operatie, miliardara nega. Acum, se pare ca iubita lui Pete a pus punct acelei ere cunoscuta ca fiind BBL Era (Brazilian butt lift) si are mult mai mult curaj sa se afiseze naturala.


In cele mai recente imagini postate, se poate observa cu usurinta cum talia ei este una normala, iar posteriorul nu mai este deloc unul imens. Cei care o criticau pana acum ca abuzeaza de Photoshot au trecut in tabara cealalta si o apreciaza pentru demersul facut. 


Kim Kardashian este obsedata de aspectul ei fizic si nici nu este de mirare. Miliardara a investit sume colosale in el, dar si timp si energie. Tot corpul este si cel care i-a adus cei mai multi bani si a facut-o remarcata, asa ca a meritat fiecare sacrificiu. Kim este constienta ca de acum incolo nu va intineri, dar ar fi dispusa sa faca absolut orice pentru a da anii inapoi. Si cand spune absolut orice, ar fi dispusa chiar sa manance fecale zilnic doar pentru a arata din ce in ce mai tanara.


„Daca mi-ai spune ca ar trebui sa consum fecale in fiecare zi cu pretul de a arata mai tanara, chiar as face-o”, a spus Kim.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007051 (s)