News Flash:

Aterizare cu peripetii. Avionul cu care sportivii Sorana Cirstea si Catalin Morosanu au zburat spre Madrid a intampinat probleme la aterizare

5 Mai 2017
913 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Avionul cu care sportivii Sorana Cirstea si Catalin Morosanu au zburat spre Madrid a intampinat probleme inainte de aterizare. Aeronava "a aspirat o pasare in motor in procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas", potrivit unui comunicat Tarom.
Cu toate acestea, "avionul a aterziat in conditii de maximã sigurantã, procedurile de debarcare decurgand normal", completeaza compania de transport aerian. Din pricina unor defectiuni la motor si a procedurilor de verificare, compania a decis ulterior anularea cursei retur Madrid - Bucuresti a aeronavei B 737.
Alin Huiu, manager Superkombat Fighting Championship, a relatat succint pe contul de Facebook: "Dupa o aterizare cu mici peripetii, am ajuns cu bine la Madrid". Morosanu va lupta in cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, unde il va infrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow.
Sorana Cirstea (64 WTA) participa la Madrid la turneul Premier Mandatory detinut de Ion Tiriac, dupa ce a primit o invitatie pentru tabloul principal. Jucatoarea de 27 ani are de aparat un sfert de finala reusit in 2016, tot din postura de beneficiara a unui wildcard. Mediafax.ro

sorana cirstea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)