News Flash:

Jennifer Lopez a implinit 52 de ani. Cat a costat yachtul de lux pe care si-a petrecut ziua de nastere

27 Iulie 2021
505 Vizualizari | 0 Comentarii
jennifer lopez

Jennifer Lopez a implinit in weekend 52 de ani. Da, fix 52 de ani si a petrecut fix asa cum ii sta bine unei dive: pe un yacht luxos alaturi de cei mai buni prieteni, dar si de iubitul ei, Ben Affleck.


Pentru Jennifer Lopez, timpul se scurge in sens invers. Artista are 52 de ani impliniti deja, dar arata mai bine ca niciodata. Jenny from the block si-a organizat din timp petrecerea de ziua de nastere si a ales o locatie luxoasa, prefarata de majoritatea vedetelor.

Jennifer a inchiriat un yacht din Saint Tropez, acolo unde a fost insotita de iubitul ei, Ben Affleck. ”Valerie”, caci asa se numeste luxoasa ambarcatiune a fost construita in 2011 si se afla in top patru cele mai mari yachturi din intreaga lume. Cei care vor sa se laude cu o astfel de bijuterie ar trebui sa stie ca este si pe lista de vanzari, iar pretul incepe de la 130 de milioane de dolari. 

Valerie are noua cabine pentru oaspeti, asigura cazare pentru 17 invitati si cazare pentru 27 de membrii ai cabinei. Yachtul include un spa, acces cu liftul catre toate nivelurile si o piscina.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006583 (s)