News Flash:

IULIA VANTUR, decizie de ultima ora. Ce s-a decis sa faca in India

2 Februarie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia vantur
Iulia Vantur este hotarata sa faca orice pentru a-si face o cariera in India. Astfel, dupa ce a jucat intr-un film, s-a lansat in muzica, acum va defila si ca model la Saptamana Modei din Mumbai, unde se pare ca i-a luat locul Katrinei Kaif, o fosta iubita de-a lui Salman Khan.
Si-a incercat norocul in actorie, a devenit cantareata si lucreaza la un album cu  Himesh Reshammiya, iar acum vrea sa ia cu asalt si lumea modei din India. Aceasta isi va face aparitia pentru prima data  la Saptamana Modei.  Aceasta va defila pe podium  in colectia de vara 2017 a brandului de haine de succes din Emirate,  Splash Fashions,  pe 3 februarie.
Mai mult, se pare ca frumoasa romanca  a reusit astfel sa-i fure locul fostei iubite a starului de la Bollywood, Katrina Kaif, care este ambasadoare a acestui brand in India.  Presa indiana a scris anul trecut ca Iulia ar fi geloasa pe aceasta si chiar i-a cerut lui Salman Khan sa raceasca relatiile cu celebra actrita.
„Este primul show si pentru brand si pentru mine, in India, si nu putea sa fie mai bine de atat. Intotdeauna am iubit colectiile de la Splash si sunt un client fidel al brandului”, a declarat Iulia, in presa indiana.
Iulia a dat si o noua declaratie despre Salman Khan, precizand inca o data ca sunt prieteni extrem de buni. „Am un mare respect pentru el. Datorita lui sunt in India si iubesc India. Mi-am dorit mereu sa vin aici, de cand eram copil, pentru ca citeam asa multe povesti despre aceasta tara si eram fascinata de ea”, a mai spus Iulia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005813 (s)