News Flash:

Nu credeai asta. Iata care este mancarea preferata a presedintelui Klaus Iohannis. Fiecare gospodina stie sa o prepare. Vezi ce ii prepara cel mai des sotia sa (FOTO)

2 Februarie 2017
1758 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis cu sotia
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannisa raspuns la 10 "intrebari fulger" intr-un interviu pentru StirileProTv.ro, acordat jurnalistului Cristian Leonte in perioada in care era candidat la alegerile prezidentiale. Printre ele, si o intrebare legata de preferintele culinare ale acestuia.

Cristian Leonte l-a intrebat pe Klaus Iohannis care este mancarea sa preferata. Raspunsul a venit rapid si, daca va asteptati la vreo specialitate internationala deosebita, va inselati amarnic.

Ciorba de perisoare a fost raspunsul viitorului presedinte al Romaniei in cadrul interviului acordat Stirilor ProTV. De altfel, sotia sa, viitoarea prima doamna a tarii si profesoara de limba engleza de profesie, se descurca excelent in bucatarie.

Potrivit reportajului realizat de Digi TV "2 pentru Romania", Carmen Iohannis are o reputatie prin randul prietenilor in ceea ce priveste abilitatile sale de bucatareasa. Mancarurile pregatite de ea ii face pe acestia sa raspunda de fiecare data cu placere la o invitatie la cina in casa Iohannis.
 

Galerie Foto

ciorba_de_perisoare
presedintele klaus iohannis stirileprotv ro cristian leonte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004974 (s)