News Flash:

Emisiune noua pentru Mihaela Radulescu. Ce va prezenta la PRO TV

1 Februarie 2017
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu detox
Mihaela Radulescu va prezenta Dansez printre stele la PRO TV. Diva este din ce in ce mai legata de tara natala, desi viata ei se deruleaza la Monaco, iar inima zburda peste granitele care nu stau in calea recordmanului Felix Baumgartner. O data cu noul proiect, Raduleasca isi trece in palmares doua contracte derulate in paralel, ea fiind si jurat la Romanii au talent.
Asa cum Libertatea a anuntat in exclusivitate, PRO TV va reedita un format care s-a dovedit un esec rasunator pentru rivalii de la Antena 1. Dupa negocieri intense cu Madalina Ghenea si Catrinel Menghia pentru rolul de prezentatoare a formatului care, din surse sigure, va fi botezat altfel, producatorii show-ului au batut palma cu o diva din curtea lor, dar la fel de internationala. Mihaela Radulescu este optiunea lor si, cel putin pentru primul sezon, scaunul va fi al ei. Printre variantele luate in calcul pentru aceasta pozitie s-a numarat si Lili Sandu. Aceasta a mai ocupat functia de prezentatoare, in acelasi format, pe vremea cand era difuzat sub sigla Antenei 1.
Mihaela Radulescu, la Dansez printre stele. Stie sa faca audienta
Insuccesul pe care l-a avut insa show-ul in vechea formula pare sa le fi dat de gandit producatorilor care au regandit schema si, potrivit informatiilor noastre, au rerogradat-o pe Lili la rolul de concurenta, incoronand-o pe Raduleasca.

mihaela radulescu monaco
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005765 (s)