News Flash:

Pozitii incendiare pe care orice barbat merita sa le incerce

1 Februarie 2017
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Vrem nu vrem, chiar şi în relaţiile sexuale există clasamente, top-uri care anunţă un caştigător şi un perdant. Pentru că plăcerea se măsoară, printre altele, şi în calitatea poziţiilor sexuale sau, altfel spus, plăcerea ţine şi de cat de bine i se potrivesc unui bărbat poziţiile sexuale.

După un scurt sondaj aleator, se pare că bărbaţii apreciază, pe de o parte, poziţiile sexuale care le oferă în totalitate controlul şi, pe de altă parte şi în mod surpinzător, sunt satisfăcuţi şi de poziţiile care presupun apropiere foarte mare, romantism.

Aşadar, pe scurt, cele mai excitante poziţii sexuale pentru bărbaţi sunt:

1. Poziţia fluture

Deşi această poziţie îl pune pe bărbat în genunchi în faţa femeii, totuşi ea este o poziţie prin intermediul căreia, bărbatul poate avea control deplin: femeia stă întinsă pe pat, cu picioarele desfăcute, formand un unghi mai mare de 90 de grade între ele.

2. Linguriţa

Culcaţi pe o parte, unul langă altul, bărbatul în spatele femeii o penetrează pe la spate în timp ce îi mangaie clitorisul, sanii, picioarele.

3. Misionarul

Din cand în cand o poziţie clasică poate aduce mai multă pasiune decat orice altă poziţie extravagantă. Deasupra ei, partenerul are controlul asupra întregului organism şi poate penetra femeia confortabil şi adanc.

4. Femeia deasupra

Pentru privelişte şi nu numai. O poziţie în care fantezia bărbaţilor de a fi controlaţi devine debordantă...

5. Doggie style

Acesta este poziţia care oferă bărbatului dominaţia supremă asupra iubitei, dar şi asupra acţiunii impuse de poziţia sexuală. El controlează adancimea penetrării, dar şi viteză cu care se produce contactul sexual – din spate, femeia stand în genunchi, sprijinită pe ambele maini. Csid.ro

3 misionarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009380 (s)