News Flash:

Investitiile de dincolo de usile inchise

29 Decembrie 2023
145 Vizualizari | 0 Comentarii
Investitiile de dincolo de usile inchise

Cum este in natura umana sa avem un simt dezvoltat al curiozitatii, mai ales despre subiectele mai controversate,  am dori sa  aducem o scurta prezentare a investitiilor dincolo de modelele ce apar in topurile site urilor Premium.

In incercarea de a atinge nivelul profesionalismului, Heylux Studio  nu doar ca le pune la dispozitie modelelor un spatiu de lucru, ci se incearca obtinerea autenticitatii printr- o serie de beneficii oferite acestora:

1.    Diversificarea spatiilor de lucru- Daca, acum cativa ani, auzul cuvantului “videochat” ducea cu gandul la o prezenta draguta in cadrul unei camere decorate intr- un stil  mai extravagant, Heylux Studio a decis trecerea la urmatorul nivel- personalizarea spatiilor de lucru in functie de dorintele si nevoile modelelor.Sa nu uitam ca fiind un studio certificat LiveJasmin, Heylux Studio trebuie sa fie la cele mai mai standarde din acest punct de vedere, deoarece certificarea cu acestia presupune si anumite investii productive pentru studio insemnand: trafic contant, expunere si promovare mai mare.

Si , pentru ca iubim un stil de viata sanatos,  s- a decis amenajarea unei gradini inchise, pentru savurarea cafelei in mediul online in diminetile tarzii.

2.    Oferirea de sedinte de psihoterapie- modelele beneficiaza de ajutorul si sustinerea psihologului nostru-  Irina, in perioadele  care acestea intampina cu anumite dificultati, atat in mediul online, cat si in viata personala.Heylux Studio acorda o importanta deosebita acestor sedinte de psihoterapie deoarece mai multe modele fericite si linistite, inseamna un randament mai mare in fata camerelor.

3.    Nu in ultimul rand, intrucat evolutia este elementul definitoriu al perpetuarii speciei, de la un  “maybe have” al anilor trecuti, limba engleza a devenit un “must have”al zilelor noastre. Colega noastra, Maria, a venit in ajutorul modelelor in privinta acestui aspect, nu doar pentru dobandirea acestui “ must”, cat si pentru conjugarea lui intr un mod corect.

4.    Si, pentru ca muzica este in armonia cu miscarea, s- a decis ca sustinerea cursurilor de limba engleza sa fie complementata de participarea la cursuri de dans, elaborate atat in scopul relaxarii pe plan emotional, cat si ca suport de dobandire a increderii in sine.

5. Putem spune ca tot un “must”sunt si cursurile de selfmakeup ce sunt realizate de catre cele mai profesionite makeup artiste in cadrul studioului. Astfel modelele dispun de un numar de 3 cursuri gratuite cu makeup artista preferata.

Heylux Studio investeste constant in modele si in bunastarea acestora pentru ca ele sa se simta cat mai bine. Atata timp cat exista implicare, rezultatele  vor aparea cu siguranta si negresit.  Daca si tu iti doresti sa ai parte de aceste beneficii, poti opta pentru a suna la numarul: 0744337711 sau sa explorezi pagina heylux.ro unde vei regasi toate aceste detalii. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007548 (s)