News Flash:

O bucurie de sărbători și celor mai puțin norocoși

Clubul Lions din Timișoara oferă și în acest an o masă de Crăciun persoanelor defavorizate

22 Decembrie 2023
170 Vizualizari | 0 Comentarii


Clubul Lions "Timișoara", în parteneriat cu Cluburile Lions "Iris" și "Bastion", continuă tradiția oferirii unui prânz tradițional de Crăciun persoanelor defavorizate. Evenimentul va avea loc în locația tradițională din Piața 700, în data de 25 decembrie, începând cu ora 12:00.

De-a lungul a 30 de ani, Clubul Lions "Timișoara", parte a celei mai mari și eficiente organizații mondiale de servicii în interesul comunității, a desfășurat activități menite să aducă beneficii grupurilor defavorizate din orașul Timișoara și județul Timiș.

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Clubul Lions "Timișoara", alături de partenerii săi, va oferi o masă tradițională persoanelor fără adăpost în Piața Timișoara 700, în data de 25 decembrie, între orele 12:00 și 14:00.

Meniul bogat va include fasole cu cârnați, murături, pâine și cozonac, oferind astfel un moment de bucurie și solidaritate în comunitate.

Clubul Lions Timișoara este o organizație apolitică, non-profit, dedicată servirii comunității locale în spiritul valorilor și misiunii sale nobile.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005635 (s)