News Flash:

Prințul din Umbră: cea mai nouă serie de Cassandra Clare

22 Decembrie 2023
201 Vizualizari | 0 Comentarii
Screenshot 2023 12 22 141807

Cărțile fantasy te captivează?Dacă da, te invităm să descoperi o nouă lectură de excepție. O serie nouă și captivantă a sosit la BOOKZONE, așa că nu pierde timpul și adaugă cartea în coș pentru a experimenta una dintre cele mai remarcabile călătorii literare din ultima perioadă.

Autoarea, acestei serii probabil îți va fi cunoscută. Este vorba despre Cassandra Clare, care se remarcă prin abilitatea sa de a fermeca cititorii cu fiecare volum publicat și prin abilitatea de a crea lumi imaginare mai vibrante decât mulți dintre colegii săi din aceeași nișă. În ultimii ani, ea a oferit publicului unele dintre cele mai reușite serii fantasy ale secolului trecut, inclusiv "Instrumente Mortale", adaptată ulterior în serialul de televiziune "Shadowhunters: The Mortal Instruments".

Cassandra Clare, pe numele său numele real Judith Lewis (născută Rumelt) la 27 iulie 1973 în Iran, provine dintr-o familie americană, fiica unui profesor de economie și scriitor. Cu rădăcini adânci în industria filmului, bunicul din partea tatălui fiind producătorul Max Rosenberg, Clare a călătorit des în copilărie în Elveția, Franța și Marea Britanie, stabilindu-se ulterior între California și New York. Din 2013, împarte timpul cu soțul și cele trei pisici în Massachusetts.

Acțiunea din noua carte Printul din Umbra - Volumul 1, se desfășoară în orașul-stat Castellane, unde elita este compusă din nobili și infractori, care împărtășesc setea de putere, bogăție și plăcere. Kel, un orfan ce devine dublură pentru prințul moștenitor, Conor Aurelian, a fost educat alături de acesta, învățând arta războiului și subtilitățile politice. Cu toate acestea, Kel conștientizează cu claritate rolul său: acela de a fi doar un substitut pentru prinț.

În afara granițelor orașului, într-o comunitate cu abilități magice, trăiește Lin Caster, o vindecătoare pricepută. Desemnată să locuiască în oraș, Lin își dedică viața îngrijirii celor aflați pe patul de moarte. Însă, într-o situație delicată, se vede nevoită să apeleze la cunoștințe interzise pentru a vindeca prietena sa cea mai bună.

În urma unei tentative de asasinat eșuate, Lin și Kel se întâlnesc în rețeaua Regelui Nelegiuților, liderul subteran din Castellane. Acesta le promite celor doi ceea ce își doresc, dar la un preț extrem de mare. Protagoniștii descoperă că rețeaua de corupție este mult mai extinsă decât își închipuiseră, pătrunzând într-un univers plin de conspirații și umbre ce se întind până în vârful turnurilor palatelor. Secrete străvechi ies la lumină, iar Lin și Kel se confruntă cu numeroase întrebări cu privire la viitorul lor.

În cazul în care adori cărțile fantasy, cu subiecte extraordinare și cu răsturnări de situație, atunci nu ezita să comanzi această carte excepțională din cea mai mare librărie online, BOOKZONE. Aici vei găsi și alte opere semnate de Cassandra Clare, garantându-ți cele mai captivante experiențe de lectură. Bineînțeles, pe lângă cărțile scrise de autoare, vei găsi și alte titluri captivante, care te cor cuceri de la primele pagini sau chiar de la primele rânduri și pe care vei dori să le citești cât mai repede posibil.

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/medium-shot-woman-reading-home_23442882.htm

Galerie Foto

Screenshot_2023_12_22_141726.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)