News Flash:

Timișoara pe harta celor mai bune festivaluri europene

CODRU Festival, în top 10 Festivaluri din Europa, la categoria Medium Festivals

18 Decembrie 2023
171 Vizualizari | 0 Comentarii

CODRU Festival se află pentru al doilea an consecutiv în topul celor mai bune 10 festivaluri din Europa, în categoria Medium Festivals.

Timișoara este remarcată pe harta festivalurilor de top din Europa, obținând acest premiu care recunoaște excelența în organizarea celui mai bun festival cu capacitatea între 10.000 și 39.999 de participanți.

Gala de decernare a premiilor va avea loc în cadrul Eurosonic Festival la Groeningen, Olanda, și va reuni numeroși reprezentanți din industria europeană a festivalurilor. Este a 13-a ediție a acestui eveniment de prestigiu.

„Ne onorează că putem să menținem Timișoara în topurile European Festival Awards, mai ales într-un an atât de important pentru oraș. Nominalizarea ne motivează să mergem mai departe și să devenim mai buni de la an la an”, a afirmat Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.


Ediția din acest an a CODRU Festival a reunit peste 70.000 de participanți. În jurul celor cinci scene amplasate în Pădurea Bistra, festivalierii au experimentat momente de cântat și dansat pe ritmurile preferate ale artiștilor din diverse genuri muzicale, inclusiv heavy metal, reggae, hip hop, folk și trap. Artiști precum Tarja Turunen, Parov Stelar, Alborosie & Shenghen Clan, Surorile Osoianu & Lupii lui Calacea, Alternosfera, Subcarpați și mulți alții au adus, la finalul acestei veri, o energie demnă de Timișoara.


CODRU Festival este inclus în Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” pentru anul 2023 și beneficiază de cofinanțare din partea Consiliului Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, precum și de sprijinul financiar al Comunei Ghiroda și al Comunei Moșnița Nouă.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005251 (s)