News Flash:

Vesti bune pentru timisoreni! Tarom lanseaza o noua cursa regulata, Chisinau - Timisoara, cu trei frecvente pe saptamana

30 August 2018
909 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom 1529748056

Transportatorul aerian national Tarom va conecta Republica Moldova de Romania printr-o noua cursa regulata pe ruta Chisinau-Timisoara, incepand cu 16 septembrie.
Cursa va fi operata de trei ori pe saptamana, miercuri, vineri si duminica. Preturile pornesc de la 100 euro dus-intors, cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site-ul companiei.

”Una din prioritatile de baza ale Avia Invest este diversificarea destinatiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului International Chisinau. Calatoriile fac parte din viata cotidiana, fie ca este vorba de afaceri sau un sejur de odihcna, iar un zbor direct la un pret accesibil este o necesitate in zilele noastre. Timisoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar si universitar din Romania foarte important si prezinta un interes deosebit pentru cetatenii nostri. Salutam decizia companiei Tarom de a lansa cursa directa spre Timisoara si suntem increzatori ca parteneriatul nostru nu se va opri aici”, a declarat directorul general al Avia Invest (firma care administreaza Aeroportul International Chisinau), Petru Jardan.

La randul sau, directorul general Tarom, Werner Wolff, afirma ca societatea va continua sa se dezvolte si sa fie o companie prezenta pe piata, cu oferte noi.

”Am lansat cursa noua cu numarul 10 pe acest an si nu intentionam sa ne oprim aici. Cunoastem dorinta pasagerilor din Moldova de a se conecta la spatiul European. Cu ajutorul Tarom, compania care reprezinta, poate, cel mai bine istoria romaneasca a avitatiei civile, acest lucru este acum si mai facil. Pentru Timisoara, o zona economica intr-o expansiune continua, Chisinau este o destinatie valoroasa pentru a dezvolta afaceri si investitii pe termen lung. Am incredere in aceasta noua ruta si in colaborarea cu Aeroportul International Chisinau”, a declarat directorul general Tarom, Werner Wolff.

De asemenea, pe 16 septembrie, pe Aeroportul International Chisinau, Tarom va organiza o tombola la care va oferi doua bilete gratuite pe cea mai noua ruta din portofoliul sau, Chisinau – Timisoara si retur.

Tarom are circa 1.850 de salariati si opereaza in prezent pe zborurile externe si interne cu o flota de 25 de aeronave.

Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achizitia a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un pret de catalog de 586 milioane dolari si vor fi livrate pana in anul 2023.

In plus, compania vrea sa schimbe 13 avioane din flota, urmand sa dea un anunt in acest sens.

 


transportatorul aerian chisinau-timisoara tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)