News Flash:

Scară de bloc din Timișoara murdărită cu fecale

Incident neplăcut într-un bloc din orașul de pe Bega

28 Martie 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii


Locatarii unui bloc din Timișoara au avut parte de o surpriză neplăcută marți dimineață, când s-au trezit cu scara mânjită cu fecale de persoane necunoscute în timpul nopții. Acest incident nu este singular. Întregul eveniment a avut loc în noaptea de luni spre marți, într-un bloc situat pe strada Eugen Cuteanu din Timișoara. Intrușii au murdărit cu fecale podeaua, pereții și chiar perdelele unuia dintre geamuri, de la parter până la primul etaj. Unul dintre locatari a descoperit această "surpriză" când se întorcea acasă de la tura de noapte și nu a putut intra în casă din cauza mirosului.
Persoanele care locuiesc în bloc spun că acest incident nu este singular. Cu o săptămână în urmă, locatarii au simțit un miros puternic în casa scării și, când au verificat, au găsit un sac plin cu fecale abandonat la etajul întâi al clădirii.

Marți dimineață, locatarii au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliției. Ofițerii de poliție s-au deplasat la fața locului, au constatat că povestea este adevărată și acum așteaptă ca administratorul imobilului să depună o plângere la sediul Secției 3 de Poliție Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)