News Flash:

Apartamente de închiriat ieftine în Timișoara

Orașul de Bega are cele mai bune oferte la chirii

28 Martie 2023
235 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara este o opțiune extraordinară pentru a te muta cu serviciul, deoarece are cele mai mici chirii din marile orașe din România. Potrivit datelor de la imobiliare.ro, cele mai accesibile apartamente de închiriat pot fi găsite în Timișoara, cu o diferență de aproape 30% pentru garsoniere și mai mult de 20% pentru apartamentele cu două și trei camere, comparativ cu Cluj-Napoca sau București.

Cele mai mari chirii din țară sunt în București și Cluj-Napoca. Potrivit datelor colectate de Imobiliare.ro, în marile orașe ale țării, chiriile medii lunare pentru garsoniere variază între 220 de euro și 300 de euro, pentru apartamente cu două camere între 350 de euro și 450 de euro și pentru apartamente cu trei camere între 400 de euro și 600 de euro. Acestea sunt prețurile medii solicitate de proprietari în luna martie 2023. Diferențele comparativ cu perioada similară a anului anterior ajung până la 21% în cazul garsonierelor din Constanța.

Cele mai mari diferențe anuale sunt înregistrate în Constanța, unde chiriile pentru garsoniere și apartamentele cu două și trei camere au crescut cu 21,1%, respectiv 19%. În schimb, cele mai mici evoluții anuale au fost înregistrate în Timișoara și București, unde prețurile au crescut cu până la 11% pentru toate categoriile de apartamente analizate.

În București, așteptările proprietarilor sunt de 300 de euro pe lună pentru o garsonieră, 450 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 600 de euro pe lună pentru unul cu trei camere. Cele mai semnificative evoluții anuale ale prețurilor apartamentelor de închiriat s-au înregistrat în categoria apartamentelor cu două camere, unde acestea au crescut cu 10,7%.

În Timișoara, bugetul mediu necesar pentru închirierea unui apartament este de 220 de euro pe lună pentru o garsonieră, 350 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 400 de euro pe lună pentru unul cu trei camere. Cea mai semnificativă evoluție anuală a prețurilor a fost înregistrată la apartamentele cu două camere, unde acestea au crescut cu 9,8%.

În Brașov, chiriile se situează la un nivel mediu de 270 de euro pe lună pentru o garsonieră, 400 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 530 de euro pe lună pentru unul cu trei camere. Prețurile apartamentelor cu trei camere din acest oraș au înregistrat o evoluție anuală semnificativă de 16,9%.

În Cluj-Napoca, costul pentru a închiria o garsonieră este de 300 de euro pe lună, pentru un apartament cu două camere este de 450 de euro pe lună, iar pentru un apartament cu trei camere este de 580 de euro pe lună. Cea mai mare creștere anuală a prețurilor apartamentelor de închiriat din Cluj-Napoca s-a înregistrat la apartamentele cu trei camere, cu o creștere de 15,7%.

În Constanța, costul pentru a închiria o garsonieră este de 250 de euro pe lună, pentru un apartament cu două camere este de 400 de euro pe lună, iar pentru un apartament cu trei camere este de 500 de euro pe lună. Prețurile apartamentelor cu o cameră din Constanța au crescut semnificativ cu 21,1% anual.

În Iași, proprietarii cer în medie 270 de euro pe lună pentru o garsonieră, 360 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 450 de euro pe lună pentru un apartament cu trei camere. În acest centru regional, prețurile apartamentelor cu o cameră au crescut semnificativ cu 10,7% anual.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)