News Flash:

Inchisoare cu suspendare pentru Constantin Ostaficiuc

21 Noiembrie 2016
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Ostaficiuc3
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc a fost condamnat defintiv, de Curtea de Apel Timisoara, la opt luni de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de doi ani si opt luni, pentru conflict de interese. 
"Curtea de Apel Timisoara dispune condamnarea inculpatului Ostaficiuc Constantin la pedeapsa de opt luni de inchisoare pentru conflict de interese in forma continuata (...) Interzice inculpatului (...) dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, dreptul de a ocupa o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a ocupa o functie publica, pe durata executarii pedepsei principale", se arata in sentinta instantei, potrivit news.ro.
De asemenea, magistratii au stabilit un termen de incercare de doi ani si opt luni. Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva.
Constantin Ostaficiuc a fost trimis in judecata in anul 2015 pentru conflict de interese in forma continuata, dupa ce in calitate de presedinte al Consiliului Judetean a semnat un proiect de hotarare prin care atribuia o parcela de teren in Parcul Tehnologic si Industrial al Consiliului Judetean Timis unei societati la care actionar este fiica si ginerele lui sau.
Constantin Ostaficiuc a fost presedintele Consiliului judetean Timis in perioada 2004- 2012, timp de doua mandate. In prezent, el nu mai ocupa nicio functie publica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005880 (s)