News Flash:

Politistii aradeni au destructurat o retea de traficanti de droguri

19 Noiembrie 2016
957 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad si procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au destructurat o grupare infractionala care avea ca obiect de activitate traficul de droguri, informeaza printr-un comunicat de presa, purtatorul de cuvant al institutiei Arad, Claudia Iuga. 
Potrivit sursei citate, un tanar in varsta de 25 de ani, din Arad, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a initiat si constituit o grupare infractionala care se ocupa cu traficul de canabis, comprimate ecstasy si amfetamina. 
"In urma extinderii cercetarilor s-a stabilit ca din grupare mai faceau parte si alti trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani, care ar fi aderat si sprjinit activitatea infractionala, prin procurarea si distribuirea drogurilor pe raza municipiului Arad", a declarat Claudia Iuga. 
In cursul lunii iulie, politistii SCCO din cadrul IPJ Arad, impreuna cu procurorii DIICOT - B.T. Arad au efectuat, pe raza judetului si municipiului resedinta, cinci perchezitii la domiciliile si resedintele membrilor gruparii, perchezitii in urma carora au depistate si ridicat 520 de grame canabis, 90 de comprimate ecstasy si 4 grame de amfetamina. 
Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Operatiuni Speciale Timisoara. 
"In baza probatoriului administrat de organele de ancheta, magistratii Tribunalului Arad au emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile in cazul liderului gruparii, in cazul celorlalti trei membri ai gruparii fiind dispusa masura controlului judiciar, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc", a conchis purtatorul de cuvant al IPJ Arad. AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005039 (s)