News Flash:

INCENDII majore de padure in Suedia. MAE a transmis o atentionare de calatorie

26 Iulie 2018
910 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu bulgaria

MAE a transmis o atentionare de calatorie in care informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Suedia ca exista mai multe incendii majore de padure. Sunt afectate regiunile Dalarna, Jamtland si Gavleborg.
”Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Suedia ca exista mai multe incendii majore de padure. Sunt afectate regiunile Dalarna, Jämtland si Gävleborg (nordul si centrul Suediei). In unele localitati, autoritatile au organizat evacuari partiale”, informeaza MAE.

De asemenea, pe tot teritoriul suedez exista un risc crescut de incendiu in paduri si este interzisa orice fel de activitate care poate genera foc deschis.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Stockholm, iar cei care are se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Regatul Suediei: +46736985463.
”Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginilor de Internet http://stockholm.mae.ro/, www.mae.ro<http://www.mae.ro> si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste in siguranta” (www.mae.ro/app_cs<http://www.mae.ro/app_cs>), care ofera informatii si sfaturi de calatorie”, arata MAE.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007801 (s)