News Flash:

Cantareata Demi Lovato a fost spitalizata in urma unei posibile supradoze de heroina

25 Iulie 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
demi lovato

Cantareata Demi Lovato a fost spitalizata, marti, la Los Angeles din cauza unei posibile supradoze de heroina, starea ei fiind stabila, potrivit informatiilor aparute in presa americana, citata de AFP.
O purtatoare de cuvant a unitatii de pompieri din Los Angeles a confirmat pentru AFP ca a raspuns unui apel de urgenta pentru a transporta o femeie de 25 de ani de la adresa care coincide cu cea a artistei la spital, insa a refuzat sa identifice persoana. 

Site-ul dedicat celebritatilor TMZ a publicat inregistrarea apelului in care paramedicii spun ca Lovato este inconstienta si o trateaza cu Narcan, un spray nazal care se foloseste in cazul intoxicatiei cu droguri. 

Revista People a citat surse apropiate lui Lovato care spun ca artista era in stare stabila si ca, supradoza nu era de heroina asa cum a relatat initial TMZ. 

Un fost copil vedeta al Disney, Lovato s-a luptat cu dependenta de alcool si droguri mai multi ani. Intr-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong" se arata cum obisnuia sa prizeze cocaina de mai multe ori pe zi dar a gasit calea de a merge la dezintoxicare si de a se intoarce la o cariera de succes. 

In urma cu o luna, ea a lansat cantecul "Sober", in care le cere parintilor iertare.  

Nascuta pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cantareata, compozitoare si actrita americana. Ea a debutat in serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscuta pentru interpretarea rolului Mitchie Torres in filmele „Camp Rock” si „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat si in serialul „Sonny si steluta ei norocoasa/ Sonny with a Chance”.

In industria muzicala, Demi Lovato a debutat in 2008, cu albumul „Don't Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) si „Tell Me You Love Me” (2017).


demi lovato revista people
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006362 (s)