News Flash:

VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL - BILANT alarmant al incendiilor din Grecia: 80 de morti si sute de raniti. Tabere de copii evacuate si peste 100 de persoane date disparute

25 Iulie 2018
824 Vizualizari | 0 Comentarii
download 2

Cel putin 80 de persoane au decedat, iar alte aproape 200 au fost ranite, inclusiv 23 de copii, in urma incendiilor de vegetatie de la periferia orasului Atena, au anuntat autoritatile, care au avertizat ca numarul victimelor va continua probabil sa creasca, informeaza cotidianul Ekathimerini.
Bilantul anterior al incendiilor de vegetatie, anuntat marti seara, era de cel putin 79 de morti.

lias Psinakis, primarul orasului Marathon, a anuntat ca aproximativ 3.000 de imobile au fost distruse de flacari in localitatile Mati si Rafina, doua obiective turistice populare.

Mai multe persoane sunt in continuare date disparute, insa autoritatile nu au precizat numarul exact.


Stavroula Mallire, un purtator de cuvant al serviciului de pompieri din Grecia, a declarat ca peste 100 de persoane sunt in continuare date disparute, relateaza agentia Anadolu.

Evangelos Bournos, primarul localitatii Rafina, a declarat pentru postul SKAI ca se teme ca numarul persoanelor decedate ar putea ajunge la 100.

Autoritatile au evacuat mai multe tabere de vara pentru copii din regiunea Attica, iar sute de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele.

Politia a anuntat ca a arestat patru persoane suspectate ca ar fi jefuit imobile abandonate din cauza incendiilor de vegetatie.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007711 (s)