News Flash:

Solidaritate cu victimele incendiilor din Grecia. Echipa antrenata de Razvan Lucescu si un mare club de fotbal isi doneaza incasarile

25 Iulie 2018
708 Vizualizari | 0 Comentarii
grecia

Clubul Olympiakos Pireu a anuntat ca doneaza un milion de euro in sprijinul victimelor incendiilor de vegetatie din regiunea Attica in timp ce PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, va ceda toate incasarile de la meciul de marti cu FC Basel, potrivit presei din Grecia.
Reprezentantii clubului Olympiakos Pireu au mai anuntat ca vor deschide trei conturi la trei banci astfel incat suporterii sa poata dona si ei.

Si Federatia de Fotbal din Grecia a anuntat ca va depune 1.000 de euro in contul de donatii deschis de stat si cerut sportivilor sa ajute si ei victimele incendiilor.

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte aproape 200 au fost ranite, inclusiv 23 de copii, in urma incendiilor de vegetatie de la periferia orasului Atena, au anuntat autoritatile, care au avertizat ca numarul victimelor va continua probabil sa creasca, informeaza cotidianul Ekathimerini.
Bilantul anterior al incendiilor de vegetatie, anuntat marti seara, era de cel putin 76 de morti. Cateva ore mai tarziu au fost descoperite alte doua corpuri neinsufletite in localitatea Mati.

Ilias Psinakis, primarul orasului Marathon, a anuntat ca aproximativ 3.000 de imobile au fost distruse de flacari in localitatile Mati si Rafina, doua obiective turistice populare.

Mai multe persoane sunt in continuare date disparute, insa autoritatile nu au precizat numarul exact.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006697 (s)