News Flash:

„Imbunatatirea eficientei energetice in sectorul rezidential prin reabilitarea termica a blocurilor de locuinte zona Aradului-Torontalului” (pe 5 loturi)

8 Noiembrie 2022
253 Vizualizari | 0 Comentarii
blocuri timisoara

In baza contractelor se vor executa urmatoarele lucrari: izolarea termica a peretilor exteriori cu vata minerala bazaltica de zece centimetri grosime, respectiv zece centimetri polistiren extrudat la soclu; inlocuirea tamplariei din lemn si metal cu tamplarie etansa cu rama PVC si geamuri duble si inlocuirea usilor de acces in cladire cu usi din PVC cu geam termoizolant la partea superioara, iar la cea inferioara panel PVC.

Vor fi reabilitate termic blocurile de la urmatoarele adrese: str. Brandusei nr. 4; str. Brandusei nr.11, Calea Torontalului nr. 66, bloc 119, str. Felix nr. 23, bl. 75, sc.A+B si Aleea Cascadei nr. 1.

De asemenea, lucrarile vor mai viza inchiderea balcoanelor; reabilitarea termica a planseului peste subsol se realizeaza cu polistiren de opt centimetri si reabilitarea termica a planseului peste ultimul nivel se executa cu polistiren grosime zece centimetri.

Reabilitarea celor cinci blocuri se ridica la aproximativ 5,1 milioane de lei cu TVA inclus, adica peste 1 milion de euro.

Firmele interesate isi pot depune ofertele in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pana in data de 5 decembrie la ora 15.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005448 (s)