News Flash:

1000mods va sustine un concert LIVE in Timisoara.  In deschidere RoadKillSoda.

2 Noiembrie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
1000mods 2


Sambata in 5 noiembrie dupa ora 18.00, cea mai de succes trupa greceasca de rock ajunge in Timisoara intr-un concert de neratat in clubul Manufactura. In deschidere vor canta RoadKillSoda.

https://www.youtube.com/watch?v=dMbsju-qSeE

Dupa ce s-a ridicat de la subsoluri pline de fum la arene pline, 1000mods este cea mai de succes trupa rock greceasca din ultimele decenii. 

In septembrie 2011, albumul „Super Van Vacation” a schimbat fata scenei muzicale rock europene pentru totdeauna. 1000mods a inceput sa conduca prin exemplu, inspirand o intreaga generatie de muzicieni, ca fiind urmatorul simbol important al scenei heavy rock grecesti aflata in plina ascensiune. 

Cunoscuti pentru turneele lor necrutatoare, aparitiile legendare in festivaluri si sustinuti constant de fani, 1000mods au inceput sa fie tot mai recunoscuti international, fiind pregatiti pentru urmatorul mare pas. Anul 2020 a schimbat totul. Cel de-al patrulea album foarte asteptat „Youth of Dissent”, produs de legendarul producator Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden etc) a rupt continuum-ul spatiu-timp, realizand imposibilul: o calatorie in timp in gloriosii ani 90 si explozia grunge rock! 

Primitiv, original si inspirator, stilul lor a atras un public mai larg. Acum, in fata redresarii post-pandemice a industriei muzicale si a revenirii puternice a spectacolelor live, 1000mods a pornit intr-un lung turneu european si ajunge si in Romania. 

https://www.youtube.com/watch?v=ebb_gia_NwI

RoadKillSoda este o trupa rock din Bucuresti. Grupul a fost format in 2011 de chitaristul si compozitorul Mihnea Fereza, alaturi de fratele sau, basistul Victor Vava Ferezan, bateristul Alexandru Ghita si vocalistul Luna Amara Mihnea Blondariu. Prima lansare a venit in acelasi an, ”A Fucked Up Trip Gone Bad”, pe o editie limitata pe banda. Din 2011, formatia originala a cunoscut mai multe schimbari, deoarece diferiti muzicieni s-au alaturat lui Mihnea si Victor.

RoadkillSoda a facut turnee extinse si a devenit un act live cunoscut la toate festivalurile majore din Romania si din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode sau Rockstadt Extreme Fest. Trupa a finalizat mai multe turnee europene si a deschis pentru Slash cu Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises si multe altele.

Accesul la concertul din Manufactura costa 90 de lei iar biletele se pot achizitiona de pe Iabilet. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe Facebook. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007168 (s)