News Flash:

LUCKY DUST - expozitie si spectacol. O co-productie romano-portugheza la Timisoara

25 Octombrie 2022
257 Vizualizari | 0 Comentarii
repetitii Lucky Dust Madalina Dan 1

LUCKY DUST este si instalatie si spectacol, pornind de la jurnalul artistic din anii 80-90 al coregrafei portugheze Vera Mantero si performance-urile ei din acea perioada, care au reprezentat o referinta si o influenta pentru scena de dans romaneasca. Contactul artistelor Alexandra Balasoiu, Madalina Dan si Alexandra Balasoiu cu universul, conceptele si practicile de compozitie ale Verei Mantero si colaborarea cu aceasta, au condus la proiectul LUCKY DUST, pe care il puteti experimenta sub forma unor piese solo-uri prezentate in contextul unei instalatii care ofera contextul istoric si referintele care au dus la aceasta creatie hibrida. 

Traim vremuri incarcate de tumult pe multe planuri, asa incit cred ca e importanta speranta ca facand lucrurile in care credem, fie ele si utopice, pastram un anumit nivel al posibilului in vietile noastre.

Instalatia este gazduita de FABER in zilele de 28 si 29 octombrie, puteti participa la spectacol de la ora 17:00 sau de la ora 19:30, iar orarul de vizitare al spatiului in cele doua zile este de la 12:00 la 17:00. Durata evenimentului, cuprinzand spectacol si proiectie de film, este de doua ore.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006339 (s)