News Flash:

Brazilienii de la Nervochaos revin la Timisoara

1 Noiembrie 2022
250 Vizualizari | 0 Comentarii
Nervochaos

Joi in 3 noiembrie de la ora 20.00, brazilienii de la Nervochaos ajung din nou la Timisora intr-un concert death metal exploziv in clubul Manufactura.

https://www.youtube.com/watch?v=2ZenXMZ9vdA 

NERVOCHAOS s-a nascut in toamna anului 1996, cu ideea de a crea muzica agresiva si haotica. Trupa braziliana si-a castigat renumele pe scena muzicala extrema datorita muncii grele din ultimii ani, oferind o extravaganta sonora intr-un stil unic. NERVOCHAOS are 11 albume full lansate in cei peste 25 de ani de existenta, si face in mod constant turnee in intreaga lume pentru a-si promova lansarile, sustinand aproximativ 100 de concerte pe an, de la cluburi mici la festivaluri mari. A impartit scena cu artisti renumiti precum Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator, Biohazard, Dismember, Agnostic Front, Belphegor, Mayhem, The Exploited, Carcass, Benediction, Divine Heresy, Ragnarok, Enthroned, Cavalera Conspiracy, Vader. 
Trupa ii aduce pe scena pe Guiller la chitara si voce, Diego chitara si voce, Thiago la chitara bass si Edu la tobe. Ultima vizita a brazilienilor in Timisoara a fost in 2019 in clubul Capcana (ex Daos).

Accesul la concertul din Manufactura costa 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe Facebook. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)