News Flash:

Tudorel Toader: Numele membrilor comisiei de inventariere a arhivei SIPA nu sunt de interes public

12 Iulie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca reprezentantii comisiei de inventariere a arhivei SIPA si-au inceput activitatea, precizand ca numele membrilor comisiei de inventariere a arhivei SIPA nu sunt de interes public.
"Astazi ne-am vazut la Administratia Nationala a Penitenciarelor, dansii au procedat la alegerea presedintelui, asa cum scrie in hotararea de Guvern, au un regulament dupa care isi desfasoara activitatea in baza hotararii de Guvern, astazi au intrat prima zi in arhiva si au inceput activitatea. Dansii au ramas acolo si, cum scrie in hotararea de Guvern, prima parte a activitatii vizeaza inventarierea fondului arhivistic, documentelor din arhiva", a declarat ministrul Justitiei.
Tudorel Toader a precizat ca numele celor cinci membri ai comisiei nu sunt de interes public.
"Mi-ati pus intrebarea daca va pot spune numele membrilor comisiei si al supleantilor. Sigur ca pot sa il spun, dar nu am sa o fac. Pentru ca este un ordin intern, este un ordin de executie de punere in aplicare a Hotararii de Guvern si este o masura de protectie a colegilor nostri care fac parte din comisie. In caz contrar, ii veti intreba in fiecare zi ce au vazut, ce au constatat, astfel incat nu sunt de interes public numele si prenumele celor care fac parte din comisie. Ce va pot spune este ca fiecare dintre dansii indeplineste cerintele de legalitate, adica au certificatul acela ORNISS", a completat ministrul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)