News Flash:

Greva de avertisment, vineri, la ROMATSA

11 Mai 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
romatsa
Sindicatul serviciilor de trafic aerian din Romania (ATSR) discuta cu Ministerul Transporturilor pentru a evita o greva generala la ROMATSA, dupa ce o parte dintre angajatii ROMATSA au anuntat ca vor declansa vineri o greva de avertisment, intre orele 11.00 si 13.00, a declarat, pentru Mediafax, liderul sindical Gabriel Tudorache.
Sindicatul serviciilor de trafic aerian din Romania a anuntat o greva de avertisment la nivelul tuturor subunitatilor ROMATSA, regia de stat care se ocupa cu dirijarea traficului aerian din Romania, care se va desfasura vineri, 12 mai, intre orele 11.00 si 13.00. 
„Personalul CTA (n.r. - control trafic aerian) participant la greva va asigura o treime din activitate in intervalul 11.00-13.00 (ore locale), prin masuri de control al fluxurilor de trafic aerian asigurate prin intermediul organismelor corespunzatoare ale EUROCONTROL, in baza notificarii corespunzatoare din partea ROMATSA; sunt exceptate de la aceste masuri zborurile monarhilor, sefilor de state, prim-ministrilor si ministrilor, zborurile misiunilor de cautare si salvare, zborurile militare, zborurile umanitare, precum si zborurile de politie aeriana”, se arata in notificarea transmisa de sindicat catre directorul general, directorii de directii si directorii de subunitati din cadrul ROMATSA.
Greva anuntata de ATSR vine pe fondul negocierilor esuate asupra contractului colectiv de munca 2015/2016, care a expirat pe 1 septembrie 2016. Potrivit notificarii citate, comisia de negociere a ATSR nu a ajuns inca la o intelegere cu patronatul, cu privire la revendicarile formulate de catre salariati.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004411 (s)