News Flash:

Greseli vestimentare care te fac sa arati neingrijita

30 August 2018
754 Vizualizari | 0 Comentarii
fusta

Imaginea este extrem de importanta si, oricat de incorect ni s-ar parea, adevarul este ca un look rafinat, perfect pus la punct ne va castiga joburi, dragoste si va fi acel factor inefabil care ne poate decide norocul.

O aparitie „la patru ace" nu e însa atat de dificil de obtinut pe cat ai crede! Nu ai nevoie de haine scumpe, care sa coste cat tot salariul tau, ci de un strop de grija si de atentie la detalii. Îngrijite asa cum trebuie si purtate cu respect pentru regulile modei, chiar si cele mai banale articole vestimentare te vor face sa arati ca scoasa din cutie.

Ca sa obtii acest deziderat, evita sa comiti greselile de stil de mai jos, cu potential în a ruina chiar si cele mai îngrijite lookuri. Uita de alegerile vedetei tale preferate sau de ce spun tendintele: aceste abateri de fashion te vor face sa arati neîngrijita!

Nu purta doar haine sport
Da, e atat de reconfortant sa te plimbi în cele mai comode haine cu putinta, iar vestimentatia ta de sala sa devina o a doua natura.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca, în ciuda tendintelor si a catorva vedete, un look all sport nu va contribui cu nimic la misiunea ta de a atinge apogeul stilului. E în regula sa integrezi cate un element sport în tinuta ta, dar asorteaza-l mereu cu itemuri posh!

Nu pica în capcana oversized
Dar fashionistele arata atat de cool în haine cu cateva numere mai mari! Da, acest look poate functiona la Saptamana Modei sau pe covorul rosu, pentru ca sunt medii în care ceea ce conteaza este sa fii în centrul atentiei, oricare ar fi metoda prin care te asiguri ca privirile celorlalti sunt lipite de tine.

Cum te imbolnavesc hainele pe care le porti

În viata de zi cu zi însa, rareori o tinuta cu pantaloni prea lungi si largi este apreciata: ea te va face sa arati ca si cum nu ti-ai cunoaste adevarata marime la haine!

Esti mereu încarcata cu genti si plase
Chiar daca întelegem ratiunile din spate (tocmai ai plecat la shopping, te întorci de la cumparaturi sau, pur si simplu, ai nevoie de foarte multe lucruri atunci cand iesi în societate), realitatea este dura, dar mereu aceeasi: cand cari plase, genti oversized si pungi de cumparaturi, nu ai cum sa arati ca scoasa din cutie. A se lua în calcul oboseala, grimasa de disconfort de pe fata si dintii înclestati!

Hainele tale nu sunt calcate
Relatia nefericita pe care o ai cu fierul de calcat se va reflecta perfect în gradul de neîngrijire. Hainele ponosite nu vor face cinste nimanui, chiar daca raspund ultimului racnet al modei sau sunt de cea mai înalta calitate. Înainte de a-ti împanzi colectia vestimentara cu itemuri unul si unul, investeste într-un fier de calcat de calitate.

Hainele tale sunt patate
Petele nu denota o ținuta prea îngrijita, dimpotriva...spun multe despre persoana "posesorului". Mai este nevoie sa îti atragem atentia ca hainele murdare îti vor „pata" lookul? Nu conteaza daca ploua afara sau daca masina ta de spalat nu mai functioneaza. Este inadmisibil sa iesi din casa sfidand aceasta regula de stil!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005283 (s)