News Flash:

Ghid complet pentru tatuajele cu tematică de jocuri de noroc

15 Iulie 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
tatuaje jocuri noroc

Atât pasionații de tatuaje, cât și jucătorii de noroc își asumă riscuri. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că tatuajele cu tematica jocurilor de noroc sunt din ce în ce mai populare. De fapt, simbolurile din gambling rezonează nu doar cu jucătorii de cazinou. Cu toții ne asumăm riscuri și iubim adrenalina. Fie că pariem sume mari sau jucăm money train 2 free, emoția momentelor în care așteptăm rezultatul pariului este de neegalat.

Dacă ne uităm înapoi în istorie, în timpuri foarte îndepărtate, putem observa că decorarea corpului fie cu tatuaje, fie cu picturi pe corp este o caracteristică a aproape tuturor culturilor din întreaga lume. Astăzi, mulți oameni își fac tatuaje pe aproape fiecare parte a corpului. Așadar, nu este surprinzător faptul că amatorii de gambling aleg să-și facă tatuaje cu simboluri de jocuri de noroc. Acestea pot include elemente precum roata ruletei, asul de pică sau orice lucru din cultura cazinourilor.

Tatuaje inspirate din jocurile de cazino

Pentru a găsi un design de tatuaj care rezonează cu tine, cel mai ușor este să faci un pic de muncă de cercetare folosind Internetul. Având în vedere că un tatuaj te va însoți pentru tot restul vieții tale, este important ca designul să fie 100% ceea ce îți dorești. 

Există un număr foarte mare de idei posibile pentru tatuajele cu sau despre jocuri de noroc. Între cele mai populare se numără Asul de inimă neagră, toate suitele de cărți diferite și fețele cărților, precum și renumitul Joker, zarurile, precum și semnele de pe masa de ruletă și de pe roată. În realitate, există un număr imens de idei de explorat. Unele persoane preferă tatuaje mai subtile, cum ar fi să aibă mai multe elemente de joc tatuate pe corp, sau numerele care se găsesc în mod obișnuit pe jetoanele de cazino.

În general, tatuajele pentru bărbați vor fi ceva mai ostentative decât cele pentru femei. Dacă preferi jocurile de cazino cu dealer live, poți, de asemenea, să fii atent la brațele celorlalți jucători. Majoritatea bărbaților preferă tatuajele mari și evidente. În timp ce femeile au tendința de a opta pentru tatuaje făcute cu gust și precizie.

culoare-potrivita

Alegerea culorii potrivite

Culoarea pe care o va avea tatuajul tău va face o mare diferență în ceea ce privește designul general. Cele mai multe persoane care își fac tatuaje cu jocuri de noroc preferă să opteze pentru culori vii. Din nefericire, și aceștia trăiesc curând pentru a regreta decizia inițială. În general, tatuajele negre și gri, mai subtile, arată cel mai bine. Asta pentru că sunt atât elegante, cât și discrete. Și, prin urmare, mult mai convingătoare. Bineînțeles, este minunat să experimentezi cu culori. Mai ales dacă îți dorești un contrast pentru a face tatuajul să iasă în evidență sau cu obiecte cum ar fi costumele de cărți. Așadar, e important să te gândești cu atenție la paleta de culori pe care vrei să o folosești pentru a te asigura că este cea mai potrivită. 

Care este cea mai potrivită zona de pe corp pentru un tatuaj?

În general, putem constata că există două tipuri de jucători. În primul rând sunt cei care preferă tatuajele într-un loc discret. Acest lucru se datorează probabil faptului că, atunci când tatuajul este descoperit, are un anumit factor "wow". Dacă acest lucru este pe placul tău, atunci îți sugerăm să alegi umerii, pieptul și spatele. Acum, dacă ești tipul opus de jucător, cel căruia îi place să se arate mai mult, atunci vei avea un tatuaj pe antebraț, pe gleznă sau chiar pe picior. Nu ai nicio problemă ca oamenii să vadă tatuajul și chiar să facă o judecată pe baza lui. Până la urmă, plasarea ține de fapt de alegerea personală.

prag-durere

Pragul de durere

Un alt factor care trebuie luat în considerare este că diferite părți ale corpului vor fi mai sensibile decât altele. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să începi un tatuaj și apoi să renunți la el pur și simplu pentru că este prea incomod. 

Bănuim că știi deja, sau că îți poți imagina, că realizarea unui tatuaj va fi o experiență dureroasă, indiferent unde este plasat acesta pe corpul tău. Acest lucru îi pune pe majoritatea artiștilor tatuatori în fața unei dileme. Pe de o parte, se spune adesea că elementul dureros al obținerii unui tatuaj face parte din procesul general. Dar, pe de altă parte, un artist tatuator trebuie să conducă o afacere. Vestea bună este că majoritatea saloanelor dețin și folosesc produse speciale de anesteziere a pielii, reducând astfel considerabil durerea cauzată de ac.

Tatuaje inspirate din jocurile de noroc

Asul de inimă neagră

Asul de pică este un design unic de tatuaj, un simbol atât al norocului, cât și al morții. În timpul războiului din Vietnam, asul de pică era pictat pe căștile soldaților pentru a-i intimida pe adversari. Pentru adversari, asul de pică reprezenta ghinionul și moartea, dar pentru americani, era un simbol al norocului.

Cireșele

Unul dintre simbolurile clasice ale aparatelor de joc, trei cireșe la rând reprezentau un simbol că ai câștigat la sloturi. Prin urmare, cireșele au ajuns să reprezinte norocul ca design de tatuaj.

Zaruri în flăcări

Din cele mai vechi timpuri, aruncarea zarurilor a fost asociată cu pariurile și jocurile de noroc. De obicei, zarurile simbolizează un viitor necunoscut. Reprezentate în flăcări, zarurile reprezintă "a avea norocul de partea ta" sau pasiunea pentru jocurile de noroc.

Jokerul

Cunoscut ca fiind "cartea sălbatică" din pachet, jokerul poate simboliza norocul sau înșelăciunea și ghinionul ca design de tatuaj.

Cifra șapte

Numit și "numărul magic", cifra șapte este considerată un număr norocos în America de Nord. Ca design de tatuaj, se presupune că aduce noroc celui care îl poartă.

Jetoane de poker

Aceste piese de plastic determină cine câștigă un joc de poker. Prin urmare, jetoanele de poker au ajuns să reprezinte dragostea pentru jocurile de noroc ca modele de tatuaje.

Concluzie

Fie că ești sau nu un jucător, tatuajele inspirate din jocuri de noroc evocă elemente cu care toată lumea se poate identifica. Cu toții experimentăm norocul și cu toții ne asumăm riscuri care ne schimbă viața, așadar un astfel de tatuaj ar putea fi potrivit pentru oricine.


jokerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004475 (s)