News Flash:

Au venit rezultatele autopsiei! Ce au descoperit medicii legisti in trupul Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt

12 Iulie 2022
2692 Vizualizari | 0 Comentarii
292962766 629915388499350 6218479697509214166 n

Drama de nedescris la Suceava, locul de unde este Roxana Donisan, romanca ucisa de un rechin in timp ce se afla in vacanta in Egipt. Trupul neinsufletit a fost adus acasa, iar medicii legisti au stabilit cauzele decesului.

In urma cu cateva zile, o mare tragedie a avut loc. O romanca in varsta de 44 de ani care era functionar si-a gasit sfarsitul in vacanta din Egipt. Duminica, trupul sau neinsufletit a fost adus acasa. Familia indurerata a primit si certificatul de deces al fiicei, pe care nu scrie nimic despre un rechin.

„Moartea a survenit in urma pierderii sangelui si a scaderii presiunii sangelui ca urmare a unui accident cu un animal”, se arata pe certificatul de deces.

Asociatiei pentru Protectia si Conservarea Mediului in Hurghada (HEPCA), cea care a colaborat in solutionarea cazului Roxanei, a facut urmatoarea precizare:

„Nu avem nicio explicatie. Si autoritatile noastre spun asta. Nici profesorul Mahmoud Hanafi de la HEPCA, consultantul stiintific al guvernatorului, nu a inaintat nicio explicatie. Ceea ce am putut face a fost sa trimitem barcile in larg, pentru a cerceta prezenta rechinului, astfel incat sa aflam macar specia. Nu putem spune decat ca este un rechin mare, judecand dupa intinderea muscaturii.

Daca vreti sa scrieti ceva, HEPCA poate transmite ca este un eveniment fara precedent, nu a mai fost intalnit in aceasta regiune”, a dezvaluit Nour El Din Farid, activist de mediu al Asociatiei pentru Protectia si Conservarea Mediului in Hurghada.

Asadar, nu se stie cu exactitate care a fost cauza concreta a mortii Roxanei Donisan, cel putin nu in acte.

Parintii romancei ucise de un rechin in Egipt, marturii cutremuratoare

Rodica si Gheorghe, parintii romancei ucise de un rechin in Egipt sunt impietriti de durere. Ei spun ca le-a sarit inima din piept de la prima stire despre atacul unui rechin asupra unei turiste romance in statiunea egipteana Hurghada, stiind ca si fiica lor se afla in vacanta acolo.

Mama ei povesteste ca Roxana era indragostita de aceasta statiune, era pentru a treia oara acolo, dupa ce a gasit o oferta de ultim moment, cu ultimul loc liber in avion. De data asta si-a luat doua sejururi, ca sa aiba timp suficient sa se bucure de mare si vacanta.

„Ii placea foarte mult in Egipt, la Hurghada. Inainte de pandemie a facut filmari cu delfini, scufundari… Azi (luni – n.r.) trebuia sa se intoarca si duminica s-a dus sa inoate. Cand am vazut la televizor stirea cu rechinul mi-a sarit inima din loc. Am rugat-o pe o vecina care are un telefon performant sa-i trimita un mesaj. N-a mai raspuns. Emilia, vecina, m-a linistit, ca probabil nu a luat telefonul la plaja, ca nu merge internetul… ce sa nu mearga… Joi am vorbit ultima data cu ea… Duminica s-a dus la ultimul inot si s-a dus la moarte”, a declarat mama Roxanei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006031 (s)