News Flash:

Cine este tânărul român care a dispărut în mare, în Lefkada. Radu plecase în vacanță cu prietenii: ”Toată lumea plânge”

13 Iulie 2022
811 Vizualizari | 0 Comentarii
293508910 631249095032646 2778594256264492701 n

Autoritățile sunt în alertă, după ce un tânăr de 25 de ani din România a dispărut în mare, în Grecia. Radu plecase în vacanță cu colegii de la muncă, pe insula Lefkada. Acesta a dispărut încă din prima zi, iar de mai bine de două zile este de negăsit. Tatăl lui a plecat în Grecia să-l caute împreună cu oamenii legii.

Cine este tânărul român care a dispărut în marea din Grecia

Radu are 25 de ani și este fiul unui primar din județul Dolj. Tânărul plecase într-o vacanță pe insula Lefkada, din Grecia, împreună cu prietenii de la locul de muncă. Acesta a dispărut încă din prima zi de vacanță, iar amicii lui s-au îngrijorat teribil și au dat alarma. Grecii au scos pe mare două nave ale Gărzii de Coastă și un scafandru, care au încercat să-i dea de urmă lui Radu. Până acum, nu se știe nimic despre tânărul doljean. Radu a dispărut duminică seara, în jurul orei 18, pe plaja Mylos din Lefkada. Jurnaliștii greci au scris despre faptul că Radu ar fi intrat în apă, s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață.

Prietenii lui nu l-au mai văzut și au alertat autoritățile. Polițiștii și echipaje de salvare s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat să-l găsească pe român. Căutările au fost în zadar, pentru că Radu nu a fost găsit. Duminică ar fi fost valuri mari în zona respectivă, unde nu a fost prezentă nici măcar o echipă de salvamari.

”Vorbim de o plajă care nu este uşor accesibilă. De obicei, pentru a ajunge acolo, trebuie să traversezi marea sau mergi pe o potecă foarte îngustă, dar informaţiile pe care le avem fac referire la faptul că el, când a dispărut, timpul nu era favorabil, valurile erau foarte mari şi erau curenţi puternici în zonă, ca atare, probabilitatea de a fi prins în aceşti curenţi puternici şi dus pe un mal din zonă este foarte mare.”

Familia lui Radu este devastată

O prietenă de-a lui Radu a dat alarma pe internet, unde a cerut ajutorul oamenilor pentru ca tânărul să fie găsit. „Sper din suflet că mă puteți ajuta. Un bun prieten a dispărut ieri în apele plajei Mylos în jurul orei 18.00. Apelez la oricine poate da o mâna de ajutor. Este cineva care ne poate ajuta cu o barcă/elicopter/drone să îl căutăm? Vă rog din suflet, orice ajutor este neprețuit!”, a scris prietena lui Radu, pe Facebook.

Acasă la Radu, în județul Dolj, toată lumea se roagă pentru ca tânărul să fie găsit. Conform ObservatorNews, familia este devastate de dispariția lui Radu. ”Familia este devastată, e o tragedie cum nu ne imaginăm nici unii dintre noi. Copilul a plecat în concediu la mare cu un grup de colegi de la serviciu. În prima zi când a ajuns acolo s-a întâmplat nenorocirea.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006762 (s)