News Flash:

Ce spune artista Theo Rose despre decaderea lui Fulgy de la Clejani. De unde se cunosc cei doi

15 Iulie 2022
1819 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose a fost coleg de liceu cu Fulgy i l consider pe acesta un b iat foarte talentat

Recent, Theo Rose a vorbit despre decăderea lui Fulgy de la Clejani și nu își poate explica ce s-a întâmplat cu fiul celebrilor lăutari. Artista a povestit că îl cunoaște foarte bine pe băiatul Clejanilor, cei doi fiind colegi de liceu și buni prieteni. Theo Rose a mai spus despre Fulgy că în trecut muncea și studia foarte mult și chiar era olimpic.

Theo Rose a fost colegă de liceu și bună prietenă cu Fulgi de la Clejani, despre care are numai cuvinte de laudă. Cântăreața spune că fiul Clejanilor a fost mereu un copil cuminte, care învăța foarte bine și foarte talentat la pian. Theo Rose nu-și explică decăderea lui Fulgy de la Clejani și cum a ajuns dintr-un copil olimpic un adult afectat de consumul de droguri.

Theo Rose despre decăderea lui Fulgy de la Clejani

Artista Theo Rose a fost invitată recent la podcastul "Aproximativ discuții cu Gojira", unde a vorbit și despre fiul celebrilor lăutari de la Clejani. Anul trecut, Fulgy a fost în centrul mai multor scandaluri provocate chiar de el. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță a avut probleme cu legea și a fost implicat în mai multe conflicte. Ba chiar, la un moment dat, Fulgy a declarat că din cauza drogurilor a vrut să le ia viața părinților săi.

"Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun! E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase. Eu așa tind să cred.

Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc. Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial", a declarat Theo Rose.

Cu ce probleme se confruntă Fulgy

Anul trecut, Fulgy de la Clejani, a dezvăluit public că a fost la un pas de a le lua viața părinților săi, din cauza consumului excesiv de substanțe interzise. Tânărul și-a cerut scuze fanilor într-un clip postat pe contul YouTube, recunoscând că familia l-a ajutat enorm și l-a sprijinit, cu toate că el a greșit enorm. De asemenea, băiatul Clejanilor a mai spus că a renunțat la droguri și crede că acum este pe calea cea bună.

"M-am plictist de droguri, de iarbă și cocaină. Cam pe astea le frecventam. Iarba, că mă relaxa, iar cocaina pe afară, că toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, pline de consumatori. N-am nimic cu ei", a mai povestit Fulgy.

Dincolo de faptul că băiatul celebrilor lăutari încearcă să se reabiliteze, Theo Rose nu-și poate explica decăderea lui Fulgy de la Clejani, însă are încredere că acesta își va reveni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006812 (s)