News Flash:

Ce il deranjeaza in trafic pe Dani Otil: „Mi-am testat prietenii

12 Iulie 2022
335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ce il deranjeaza in trafic pe Dani Otil Mi am testat prietenii

Dani Otil a exemplificat cateva reguli de circulatie, in aceasta dimineata la Neatza cu Raazvan si Dani, asta deoarece spune ca si-a testat prietenii care au carnet de multi ani si care nu stiu regulile de circulatie. Ce il deranjeaza in trafic pe prezentatorul TV!

Dani Otil, despre ce il deranjeaza in trafic
Dani Otil a spus, in editia din aceasta dimineata de la Neatza cu Razvan si Dani, ca va exemplifica trei reguli de circulatie, pentru ca si-a testat prietenii care au carnet de mult timp si nu cunosc regulile de circulatie.

„Va dau si eu trei foarte scurte, nu o spun cu rautate, ci pentru ca mi-am testat si eu prietenii care au carnet, ca de obicei, de 15, 20 de ani, si nu stiu regulile astea de baza”, a declarat prezentatorul TV.

Reguli de circulatie de la prezentatorul de la Neatza cu Razvan si Dani
Ei bine, Dani Otil a spus trei reguli de circulatie pe care, aparent, soferii, care au carnet de 15, 20 de ani, nu le cunosc si, pe deasupra, nu le respecta niciodata. Prezentatorul TV este deranjat de greselile facute de soferi, mai ales de cei din Capitala.

„1, ce ma deranjeaza cel mai mult, cand din trei benzi se fac doua din motive de santier, constructii, nu inseamna ca ne punem pe alea doua benzi inca cu doi kilometri mai devreme. Putem ocupa cele trei benzi, dupa care se intra in sistem fermoar. In orice tara civilizata se vede asta, ei, noi nu! 2. Cine da semnal stanga ca a intrat in giratoriu? Nu se semnalizeaza intrarea in giratoriu, ci iesirea din giratoriu. Nu mai stii ce vrea ala, mai ales la giratoarele din Bucuresti. El dinainte sa intre in giratoriu da semnal stanga, stim ca intri in giratoriu, n-ai unde sa te duci altundeva. 3. Cearta celebra de pe DN1, trei benzi pe sens. Daca doua masini, una de pe banca 1 si una de pe banda 3, vor sa intre pe banda , cine are prioritate? Va las pe asta sa o cautati voi pe Internet”, a explicat prezentatorul TV.

Pe ultima regula de circulatie a refuzat sa o mai spuna, asta pentru ca asteapta de la soferi sa o caute pe Internet si sa se lamureasca singuri. De asemenea, el a declarat ca cei care detin masini BMW isi fac propriile reguli de circulatie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006814 (s)