News Flash:

A murit mama lui Raoul. Ce mesaj a transmis cantaretul

13 Iulie 2022
687 Vizualizari | 0 Comentarii
pozaaaaa 740x494

Rares Cornel Borlea cunoscut ca Raoul trece prin momente grele, dupa ce mama lui s-a stins din viata. Cantaretul, compozitor, textier, scriitor, dar si actor trece prin momente tragice, fiind nevoit sa o duca pe ultimul drum pe femeia care i-a dat viata. Acesta a anuntat in mod public suferinta prin care trece si a transmis un mesaj extrem de emotionant.  

Raoul trece prin momente tragice
Cantaretul o numea de foarte multe ori pe femeia care i-a dat viata ca fiind „Dumnezeul lui pe pamant”, fapt ce indica iubirea pe care si-o purtau unul altuia. Din pacate, mama artistului s-a stins din viata, iar acum, Raoul trece prin momente de cumpana si instabilitate emotionala. Acesta a transmis un mesaj emotionant prin  intermediul retelelor de socializare.

„A PLECAT MAMA…
Sunt mai sarac ca niciodata.
Nu o sa Il rog pe Dumnezeu sa te ierte pentru ca nu are de ce. Nu I-ai gresit nici Lui, nici mie si nici familiei tale. Stiu ca pleci dar sunt fericit ca sufletul tau ramane pe pamant cu mine in tot ce fac, in tot ce sunt, in tot ce simt. Sufletul meu iti multumeste pentru ca e bun datorita tie mama.
Sa ai toata dragostea stelelor si toata lumina acolo unde pleci.!
TE IUBESC MAMA”, a fost mesajul postat de Raoul pe pagina personala de Facebook.


Raoul a povestit in nenumarate randuri faptul ca avea o relatie speciala cu mama lui, dar mai ales faptul ca femeia care i-a dat viata la format, dar si ca ii seamana si ca i-a mostenit talentul:

„Poate v-ati intrebat vreodata cu cine seman, sau de unde mostenesc talentul de a canta. Niciodata nu cred ca am vorbit prea multe despre acest lucru… ii sunt recunoscator lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar in egala masura sunt mandru ca am fost crescut minunat de parintii mei, de oameni care mi-au daruit tot ce am mai bun si mai frumos astazi. Am gasit in arhiva personala o inregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, in care l-am avut invitat pe tatal meu. Este singura mea aparitie alaturi de tatal meu si singura lui aparitie la un post de televiziune,interpretand live un cantec de o frumusetea aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a indragit intotdeauna”, a mai marturisit cantaretul pe un contul sau de socializare, in urma cu ceva timp, potrivit „spynews.ro”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)