News Flash:

Gabriela Firea, ANUNT DE ULTIMA ORA! Nimeni nu se astepta la aceasta decizie

8 Martie 2017
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, in perioada sarbatorilor de Paste, Calea Victoriei din Bucuresti va fi transformata in zona de promenada si, in premiera, vor fi montate ghirlande luminoase prin care se va celebra aceasta sarbatoare.

 

"Ne pregatim pentru ca in preajma sarbatorilor Pascale Calea Victoriei sa devina cale pietonala. Ea va fi un exemplu de curatenie, un exemplu de civilizatie, toate vitrinele trebuie amenajate, infrumusetate si sa arate asa cum aadmiram in Europa caile pietonale. De asemenea, vor fi agenti comerciali care vor deschide terase pentru publicul care va dori sa se plimbe pe Calea Victoriei si vor fi amenajate scene pentru spectacole. Aceste evenimente vor avea loc doar la sfarsitul saptamanii, de vineri seara pana duminica seara, pentru a nu perturba traficul rutier din timpul saptamanii", a declarat Primarul General al Capitalei.

 

Gabriela Firea a mai preciza ca a discutat cu reprezentantii companiei de iluminat stradal, iar pe Calea Victoriei vor fi montate ghirlande luminoase, similare cu cele montate in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a celebra astfel Pastele, scrie Mediafax.ro.

 

Primarul General al Bucurestiului a spus, insa, ca o problema importanta in acest moment o reprezinta spatiile comerciale neamenajate, lasate in paragina, motiv pentru care va implementa un regulament prin care sa ii oblige pe proprietarii care nu le inchiriaza sa le igienizeze.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 33 queries | Mysql time :0.006702 (s)