News Flash:

Ford Romania a decis sa opreasca temporar productia B-Max si in urmatoarele doua luni

19 Februarie 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ford B Max
Constructorul auto american Ford a decis sa opreasca temporar productia B-Max timp de cinci zile lucratoare în luna martie, respectiv trei zile lucratoare în aprilie, în conditiile în care asamblarea de automobile la fabrica din Craiova este sistata pentru patru zile lucratoare si în februarie.
"Ford România continua sa îsi ajusteze volumul de productie în functie de cererea de pe piata si va opri activitatea în Sectia de Operatiuni Vehicule timp de cinci zile în luna martie, respectiv trei zile în luna aprilie. În ceea ce priveste Sectia de Productie Motoare, nu anticipam zile fara productie în perioada urmatoare. Datorita flexibilitatii sistemelor noastre, putem reactiona în timp util la cererile din piata inclusiv prin majorari de productie", a declarat Ana-Maria Timis, purtatorul de cuvânt al Ford România.
Ford România a anuntat la începutul acestei luni ca are planificate patru zile fara productie de automobile în februarie, pe fondul cererii scazute.
Anul trecut, productia de automobile a fabricii din Craiova a fost oprita pentru aproximativ 35 de zile, în timp ce la motoare productia a fost sistata timp de sapte zile.
Ford produce în prezent la Craiova modelul B-Max si motoare pe benzina EcoBoost de 1,0 litri si 1,5 litri, acesta din urma echipând modele produse în America de Nord si Asia. Modelul B-Max este produs doar la fabrica din Craiova, asamblarea fiind lansata la jumatatea anului 2012.
Grupul american Ford va transfera de la Köln la Craiova, în 2017, o parte din productia modelului Fiesta, pentru a reduce costurile în contextul pierderilor masive înregistrate de operatiunile europene ale companiei dupa scaderea puternica a vânzarilor auto de pe continent. Informatia a fost publicata luni de ziarul german Bild, care citeaza surse apropiate Ford.
Piata auto locala a înregistrat o crestere de 15,5% în luna ianuarie, comparativ cu aceeasi luna din 2013, la 4.797 de unitati, în cazul autoturismelor fiind înregistrat un avans similar (15,6%), la 3.855 de unitati, potrivit datelor comunicate de APIA.
Ford B-Max a fost cel mai exportat model în luna ianuarie, cu 6.308 unitati. Mediafax.ro

ford b-max
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0967 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030197 (s)