News Flash:

Fast-food din centrul Timisoarei, inchis de DSVSA din cauza marfei depozitate impropriu

4 August 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
fastfood

Inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au pus lacatul pe un fast food din centrul Timisoarei. Au gasit, in urma unui control efectuat marti, mizerie si marfa depozitata in conditii improprii. Au fost aplicate amenzi de peste 61.000 de lei.
 
Cei de la DSVSA organizeaza zilnic astfel de controale, pana in septembrie, in incercarea de a evita aparitia toxiinfectiilor alimentare, pe fondul temperaturilor ridicate. Marti au fost verificate sapte restaurante si patru fast food-uri, iar amenzile totale se ridica la 61.200 lei. Sanctiunile au fost date pentru nerespectarea conditiilor de igiena conform prevederilor legale si conditiilor de depozitare a produselor alimentare.

„A fost confiscata cantitatea de 28 de kilograme de produse si a fost aplicata o sanctiune suplimentara de inchidere a unei unitati pana la remedierea deficientelor”, au transmis reprezentantii DSVSA Timis.

Unitatea inchisa este un fast food din zona centrala a Timisoarei. Pana la sfarsitul lui septembrie, spun cei de la DSVSA, 14 echipe de inspectori vor face verificari zilnice la unitatile de alimentatie publica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005653 (s)