News Flash:

Copaci doborati de vant si o casa lovita de trasnet, in urma furtunii de luni dimineata, in Timis

2 August 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
copaci cazuti

Interventii ale pompierilor, luni dimineata, in Timisoara si Judet. Salvatorii au fost chemati sa intervina dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, iar o casa a fost lovita de trasnet la Bucovat.

Judetul Timis s-a aflat inca de duminica sub avertizare de vreme rea. Meteorologii au anuntat vijelii puternice, caderi de grindina si rafale de vant care depasesc 80-100 kilometri la ora. Cei de la ISU Banat au luat decizia sa alerteze grupa operativa, dar si turele libere, inca de duminica.

Pe parcursul noptii, vremea nu le-a pus probleme salvatorilor. Situatia s-a schimbat insa luni dimineata, cand furtuna a doborat patru copaci in Timisoara. Pomii au cazut pe carosabil, dar si pe autoturisme parcate, iar subsolul unei gradinite, de pe strada Vasile Lupu, a fost inundat.

Pompierii au fost solicitati sa intervina si la Bucovat, acolo unde o casa a fost lovita de trasnet, iar la acoperis a izbucnit un incendiu. Echipajul de pompieri sosit la fata locului a reusit sa lichideze incendiul inainte ca acesta sa provoace pagube. Focul a ars mocnit si a afectat numai una dintre grinzile acoperisului. Nu a ars cu flacara si nu a apucat sa se extinda.

„Pentru inlaturarea efectelor negative, s-a intervenit cu 7 autospeciale de lucru cu apa si spuma, 2 autoscari mecanice, 2 electropompe si 26 pompieri. Din fericire, nu au fost inregistrate persoane ranite”, transmit reprezentantii ISU Banat.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006271 (s)