News Flash:

In noaptea de miercuri spre joi, traficul va fi inchis pe bd. Eroilor. Colterm lucreaza la retehnologizarea sistemului

4 August 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Trafic inchis

Incepand de miercuri seara, ora 22, soferii nu vor mai putea circula deloc pe bd. Eroilor de la Tisa, intre str. Cluj si Aleea F. C. Ripensia. Colterm lucreaza la „subtraversarea conductelor de termoficare” in cadrul proiectului de retehnologizare.
 
 
Biroul Transport din cadrul Primariei Timisoara anunta inchiderea completa a circulatiei pe bd. Eroilor de la Tisa, tronsonul cuprins intre str. Cluj si Aleea F. C. Ripensia, in perioada 4 august (incepand cu ora 22) – 5 august (pana la ora 6).

„Comisia de Circulatia a aprobat inchiderea traficului rutier (…) in vederea executarii lucrarilor de subtraversare a conductelor de termoficare 2 x DN 700 mm, in cadrul proiectului de «Retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timisoara in vederea conformarii la normele de protectia mediului privind emisiile poluante in aer si pentru cresterea eficientei in alimentarea cu caldura urbana – Etapa a II-a, LOT 1 – Retele termice primare»”, transmite Biroul Transport din cadrul PMT.

Societatile Energomontaj SRL, Elsaco Electronic si Constructii Erbasu vor lucra pana in toamna anului viitor prin toata Timisoara, la proiectul de retehnologizare Colterm, desfasurat cu bani de la UE. Acesta presupune inlocuirea conductelor societatii de termoficare pe mai multe strazi din oras, atat in reteaua primara, cat si in cea secundara.

Potrivit PMT, se intervine in 33 de zone din aproape toate cartierele, in general in careuri de blocuri, cum ar fi pe Calea Aradului, Torontalului, Lipovei, Lugojului, Sagului, Traian Vuia, Rebreanu, I.C. Bratianu si altele. Doar vara aceasta se intervine pe 29 de kilometri, transmit reprezentantii primariei. In unele cazuri se va lucra si pe strazile proaspat asfaltate de primarie, in zona centrala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006276 (s)