News Flash:

Dezamăgire mare

Farul a pierdut la Tiraspol și spune ADIO Ligii Campionilor

19 Iulie 2023
284 Vizualizari | 0 Comentarii


Atunci când FC Farul Constanța a câștigat titlul în Superliga, orașul de la malul mării a fost în sărbătoare. Toți susținătorii Farului așteptau cu nerăbdare să vadă echipa jucând în preliminariile Ligii Campionilor și să afle numele adversarului. Și adversarul s-a dovedit a fi Sheriff Tiraspol.

După o victorie la limită în Ovidiu, cu scorul de 1-0, Farul se pregătea să meargă în Transnistria pentru a juca "pentru calificare", așa cum spunea chiar managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi. Dar lucrurile nu au decurs conform planului. Farul a avut, probabil, cea mai slabă repriză de la înființarea clubului. Jucătorii constănțeni au avut dificultăți să lege 2-3 pase departe de poarta adversă și, în finalul primei reprize, golul pentru Sheriff a venit, așa cum era de așteptat.

În partea a doua a meciului, Farul a încercat să-și revină, dar a reușit doar să trimită meciul în prelungiri. Acolo, echipa lui Hagi a cedat lupta. Sheriff a marcat de încă două ori în prima repriză a prelungirilor și și-a asigurat calificarea în turul al doilea al preliminariilor UEFA Champions League.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005728 (s)