News Flash:

Cum merg la scoala elevii din Timis, incepand de azi, in functie de numarul cadrelor didactice vaccinate

8 Noiembrie 2021
359 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Inspectoratul Scolar Timis a postat vineri seara lista scenariilor valabile in fiecare unitate de invatamant din Timis, in functie de care elevii care revin in banci de luni. Scenariile se bazeaza pe procentul personalului vaccinat.
 
 
Reprezentantii Inspectoratului Scolar au publicat lista scenariilor valabile in fiecare unitate scolara vineri seara, pe Facebook, in timp ce aproape 100.000 de elevi din Timis asteapta sa afle cum vor incepe scoala luni, 8 octombrie. In scenariul 1 se afla scolile care au peste 60% dintre angajati vaccinati – aici, elevii se intorc in format fizic, dupa noile hotarari luate la nivel national. Din 220 de unitati scolare din Timis, 68 sunt in scenariul 2 online. Lista AICI.

Potrivit noului ordin comun al Ministrului Educatiei si cel al Sanatatii, exista doua scenarii:

prezenta fizica se realizeaza pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar in cadrul carora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat
reluarea cursurilor se face in regim online pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar in cadrul carora un procent mai mic de 60 % din personal este vaccinat
Sorin Cimpeanu a declarat vineri dimineata ca rata de vaccinare se va afisa in fiecare zi de vineri ca zi de referinta, pentru fiecare unitate de invatamant. De asemenea, unitatile de invatamant raman in scenariu online daca au probleme de infrastructura sau nu respecta normele sanitare. Prin exceptie, unitatile de invatamant in regim special au cursuri fata in fata. De asemenea, daca in colectivul clasei apare un caz de infectare sau daca jumatate din clasele dintr-o institutie de invatamant au cazuri de Covid-19, elevii trec in sistem online.

Elevii vor avea nevoie de doua note pentru incheierea mediei, iar la materiile unde se sustin teze, teza va reprezenta 25% din nota. Elevii de clasa a VIII-a sustin cu o teza mai putin. La fel si cei de liceu.


aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007175 (s)