News Flash:

Primaria Timisoara pregateste regenerarea urbana a zonei Piata Mocioni

11 Iulie 2022
226 Vizualizari | 0 Comentarii
piete1

Primaria Timisoara a publicat anuntul pentru achizitia serviciilor de proiectare si asistenta tehnica necesare realizarii si implementarii obiectivului de investitie Regenerare urbana- Zona Piata Mocioni. 

Proiectul de modernizare a domeniului public din jurul Pietei Alexandru Mocioni, modernizare a Parcului Doja si Podului Maria are ca scop initierea procesului de regenerare urbana prin cresterea atractivitatii si calitatii vietii in Iosefin, unul din cele trei cartiere istorice majore ale Timisoarei. 

„Prin tema de proiectare cerem un proiect care sa reduca impactul traficului asupra mediului prin diminuarea emisiilor si poluarii fonice, sa creasca atractivitatea pentru pietoni, sa genereze conexiunea de infrastructura verde intre Piata Mocioni si Canalul Bega si sa revigoreze economic aceasta zona centrala legata strans de istoria orasului,” declara primarul Dominic Fritz. 

Proiectul va include un sistem de iluminat public contemporan, care sa elimine risipa de energie si poluarea luminoasa, precum si dotari urbane. O cerinta principala este asigurarea accesibilitatii domeniului public pentru toti cetatenii, cresterea sigurantei pietonilor si ciclistilor, cresterea aportului de suprafete umbrite si readucerea in prim plan a caracterului de bulevard urban cu parter comercial si functiuni diverse adiacente, spatii de intalnire si repaus. 

Principalele obiective sunt durabilitatea investitiei prin utilizarea de materiale de calitate, adaptarea la schimbarile climatice si respectarea caracterului istoric al zonei de interventie.

Valoarea estimata a contractului este de 907.563 lei (fara TVA). Durata contractului este de 48 de luni, in acest termen fiind inclusa si asistenta tehnica pe parcursul executiei. 
Ofertele pot fi depuse pana in data de 31 august 2022, ora 15

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006251 (s)