News Flash:

Prefectul PSD-ist l-a demis pe primarul Lugoj, Claudiu Buciu (PNL)

8 Iulie 2022
497 Vizualizari | 0 Comentarii
primas vs prefect

Decizie importanta luata de prefectul Mihai Ritivoiu care a anuntat astazi ca il suspenda din functie pe primarul din Lugoj, Claudiu Alexandru Buciu. Prefectul a reclamat faptul că edilul si-a schimbat domiciliu, lucru care contravine legii. Prefectul a fost numit pe filiera PSD-ista, iar fostul primar din Lugoj a fost ales din partea PNL. Primarul suspendat poate ataca decizia luata de prefect la instantele din Romania. 

In acest moment, mandatul a incetat si viceprimarul Lugojului, Stefan Blidariu, va prelua prerogativele. Am primit o sesizare din partea unei institutii ca domnul primar si-a schimbat domiciliul pentru o perioada de o luna si jumatate”, a declarat, vineri, prefectul Mihai Ritivoiu.

In data de 6 iulie, consilierul judetean Calin Dobra (PSD) anunta ca a contestat ultimele decizii ale administratiei Buciu, prin care primarul desfiinteaza prin reorganizare institutiile culturale din oras.

„Am depus plangeri prealabile atat la Primaria Municipiului Lugoj cat si la Institutia Prefectului Judetului Timis. Omul are impresia ca nimeni si nimic nu-i sta in cale in toate demersurile pe care le face, ilegal, dupa parerea specialistilor pe care i-am consultat inainte sa depunem contestatiile.

Trebuie sa inteleaga ca pana in 2024 administreaza pentru lugojeni, nu pentru propriul interes! Dupa, va fi o fila trista din istoria orasului!”, a transmis Dobra atunci.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)