News Flash:

Eveniment educațional, la penitenciar!

Elevii din Timiș și Caraș-Severin participă la Tabăra de iarnă de la Penitenciarul Timișoara

21 Februarie 2024
125 Vizualizari | 0 Comentarii


Elevii din județele Timiș și Caraș-Severin participă la Tabăra de iarnă organizată la Penitenciarul Timișoara. În cadrul acestei tabere, adolescenții au oportunitatea să descopere mai multe despre cariera în domeniul administrației penitenciarelor, vor efectua vizite la închisoare și vor explora toate secțiile acesteia.

„Tabăra de iarnă nu este doar un eveniment educațional, ci și o experiență autentică și provocatoare, menită să îndrume elevii către înțelegerea complexă a sistemului judiciar și al executării pedepselor privative de libertate. Într-o abordare inedită, această inițiativă se distinge prin focalizarea asupra interacțiunii directe cu cadrele sistemului penitenciar și descoperirii unui mediu fascinant și complex”, au declarat reprezentanții Penitenciarului Timișoara.


Elevii vor putea să exploreze mediul instituțional existent, să înțeleagă relațiile dintre diversele instituții din sistemul judiciar, să aprecieze importanța respectării legilor și normelor sociale și să conștientizeze consecințele nerespectării acestora. Tabăra de iarnă reprezintă o inițiativă de promovare a educației juridice și a activității desfășurate de poliția penitenciară, oferind participanților o incursiune captivantă în universul legislației și al justiției.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006008 (s)