News Flash:

Mare grija! De ce sa nu porti sutien in timpul somnului

19 Octombrie 2016
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
sutien
Exista multe femei care nu renunta la sutien nici chiar in timpulsomnului. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, afla ca sanatatea ta va fi afectata mai devreme sau mai tarziu. Citeste in continuare de ce nu ar trebui sa porti niciodata sutien in timpul somnului:
 

Afecteaza fiziologia sanului

In primul rand, purtarea unui sutien la culcare poate afecta sistemul sanguin si drenajul limfatic. Cel din urma are rolul de a elimina toxinele din zona sanilor, iar daca acest drenaj este afectat, toxinele din ficat sau rinichi vor ramane in corp.
 

Afecteaza tesutul mamar si circulatia sangelui

Stiai ca purtarea sutienului pe timpul noptii poate provoca probleme cardiovasculare? Sutienul pune presiune asupra venelor si vaselor de sange, iar acesta este motivul pentru care livrarea normala de oxigen si alte substante nutritive sanatoase la celule este intrerupta, fiind extrem de nociv pentru sanatate.
 

Provoaca hiperpigmentare 

Un sutien purtat un timp indelungat poate favoriza aparitia acelor pete intunecate pe piele sau decolorarea cu un ton al pigmentului, prin frecarea in mod constant de piele, cauzand iritarea si deteriorarea acesteia.
 

Favorizeaza aparitia ciupercilor

Purtarea constanta a sutienului in timpul somnului creeaza un mediu cald si umed, perfect pentru dezvoltarea unei micoze.
 

Irita pielea

Un alt efect secundar semnificativ al dormitului cu sutien este iritarea pielii. In timpul somnului, carligele pot iesi in afara si pot jena pielea, iar curelele pot provoca leziuni sau chiar chisturi daca sunt tinute mult timp.

sutien somnului afecteaza tesutul mamar circulatia hiperpigmentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006461 (s)