News Flash:

Combinatia puternica din trei ingrediente care curata arterele infundate, vasele de sange si ucide infectiile

20 Octombrie 2016
1664 Vizualizari | 0 Comentarii
combina
Daca te lupti cu oboseala si o circulatie proasta, acest remediu va face minuni pentru tine. Acelasi lucru este valabil si daca aveti oimunitate slaba sau probleme cu vasele de sange.

Aceasta bautura miraculoasa este extrem de puternica si contine doar trei ingrediente: usturoi, ghimbir si lamaie. Fiecare dintre acestea este usor accesibil si ieftin si impreuna ofera numeroase beneficii. Trateaza si previne infundarea arterelor, reduce grasimile din sange, previne oboseala, previne si trateaza diverse infectii,stimuleaza imunitatea, curata ficatul si imbunatateste functia enzimelor hepatice.

Combinatia de lamaie, ghimbir si usturoi previne aparitia radicalilor liberi care cauzeaza boli grave inclusiv afectiuni cardiovasculare.

Ingrediente
4 capatani de usturoi mari
4 lamai
3-4 cm radacina ghimbir 
2 l de apa

Mod de preparare

Spalati bine lamaile, chiar puteti sa le lasati 30 de minute intr-o solutie de apa cu bicarbonat pentru a elimina orice urma de pesticide. Le tocati marunt. Curatati usturoiul, il tocati marunt, ghimbirul il radeti. Amestecul din cele trei ingrediente se mixeaza bine si pasta obtinuta se toarna in 2 litri de apa si se aduce la fierbere. Din cand in cand amestecati. 

Odata ce a fiert il lasati sa se raceasca si il strecurati in sticle. Beti 200 de ml zilnic pe stomacul gol, cu cel putin doua ore inainte de masa. Pastrati remediul in frigider, si agitati-l bine inainte de fiecare utilizare.

Traramentul dureaza trei saptamani, faceti pauza o saptamana si reluati, daca este necesar. Puteti adauga miere pentru a-i imbunatati gustul.

Galerie Foto

combina-1
oboseala circulatie proasta imunitate slaba ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008306 (s)