News Flash:

Sprijin pentru comunitate

Druckeria vrea să renoveze sediului Asociației Handicapaților Locomotor Timișoara

9 Aprilie 2024
74 Vizualizari | 0 Comentarii

Druckeria continuă să desfășoare acțiuni de implicare în comunitate și să ofere un sprijin semnificativ persoanelor cu dizabilități. Ei intenționează să renoveze sediul Asociației Handicapaților Locomotor Timișoara.

De asemenea, Asociația Suporterilor Politehnica a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a furniza persoanelor cu dizabilități un club în care să-și poată desfășura activitățile în condiții optime.

„Sediul, cu o suprafață totală de aproape 500 de metri pătrați și 11 camere, este situat pe strada Ștefan cel Mare, într-o clădire veche și este o resursă vitală pentru membrii și beneficiarii asociației. Campania actuală își propune să mobilizeze resursele necesare pentru a finanța renovarea și modernizarea sediului AHLTM, creând un spațiu mai prietenos și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități locomotorii”, declară membrii Druckeria.


Aceasta este una dintre inițiativele de succes pentru comunitatea timișoreană organizate de Druckeria. Suporterii echipei Politehnica au reușit să renoveze Secția de Neonatologie a Maternității Bega, au creat un spațiu de joacă în Clinica II Pediatrie și mențin „Acțiunea de Crăciun”, care a ajutat mii de familii defavorizate din județele Timiș și Caraș-Severin.

Persoanele care doresc să sprijine financiar această acțiune prin donații, indiferent de sumă, o pot face utilizând mijloacele puse la dispoziție de AST Druckeria. Aceste mijloace sunt disponibile pe platforma WhyDonate, prin intermediul Revolut, la magazinul Politehnica Timișoara sau în conturile Druckeria.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004716 (s)