News Flash:

Drama nestiuta din copilaie a lui Emil Rengle. „Cel mai des am auzit de la mama ca vrea sa se sinucida”

4 Martie 2022
438 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuti dansatori de la noi din tara. Odata cu castigarea ”Romanii au talent”, Emil a inceput sa isi vada visul devenind realitate. Asta a venit la pachet cu faima, multe ore de munca, dar si momente in care oricat de mult si-ar fi dorit sa ia o pauza, dansul era singurul element din viata lui care ii dadea adrenalina.

Emil Rengle este una dintre cele mai asumate persoane din online, dar si din offline-ul de la noi. Dansatorul traieste pentru ceea ce face si nu de putine ori a declarat ca inca de cand si-a descoperit pasiunea de a dansa, de la 7 ani, nu a luat nici macar o saptamana de pauza de la asta. Emil a avut mare noroc cu familia lui care l-a sustinut mereu in ceea ce a vrut sa faca si l-a dus mereu la cursuri de dans. Rengle a recunoscut ca mereu i-a placut sa fie in centrul atentiei, inca de mic, cand era singurul copil din scoala care se imbraca colorat si caruia nu ii pasa de parerea celor din jur.

„Relatia dintre mama si tata nu a fost niciodata una buna. Greutatile vietii i-au facut sa uite de iubirea lor. Mama mea a avut de multe ori ganduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul ca vrea sa se sinucida. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie sa intram in camera unde statea mama. Urla dinauntru ca voia sa se sinucida. Toata viata mi-a fost frica sa nu se intample acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru ca nu stiam cat o s-o mai am. Fiind mic, nu intelegeam. Cum adica sa vrei sa te sinucizi? De ce ai vrea sa pleci si sa ne lasi?”, a povestit dansatorul.

„Ce stiu sigur este ca voiam sa fiu in centrul atentiei. Voiam multa iubire si atentie. Asta stiu si din povestile parintilor. Pe la varsta de 6-7 ani ma gaseau in camera, ma dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se loveste in cap. Doctorii le-au spus ca vrea atentie, vrea sa fie iubit. Nu-l mai aduceti aici ca e foarte normal”, a mai declarat vedeta, in podcastul lui Damian Draghici, in urma cu ceva timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004752 (s)