News Flash:

Dragnea: "Daca PNL vrea sa iasa de la guvernare, e bina sa o spuna"

12 Februarie 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că dacă PNL vrea să iasă de la guvernare, e bine să o spună, precizand că PSD aşteaptă de la liberali să fie contactaţi într-un termen "rezonabil" pentru a discuta despre restructurarea guvernului propusă de premierul Ponta. "Dacă vor să iasă (de la guvernare, n.r.) e bine să o spună pentru că suntem în februarie, e un an întreg în faţă, sunt măsuri serioase care trebuie adoptate în următoarea perioadă", a spus Dragnea.
"Noi nu vrem să iasă de la guvernare, Doamene fereşte!, dar totuşi avem o săptămană aproape de cand sunt cateva ministere în care cred că nu mai funcţionează lucrurile, gandiţi-vă la Finanţe, unde oamenii ăia de acolo nu ştiu, azi la şedinţa de Guvern va fi domnul Chiţoiu, care e demisionar...", a spus Dragnea.

El a arătat că din partea PSD nu sunt tensiuni referitoare la discuţiile din USL privind restructurarea Guvernului.

"Din partea noastră nu e nicio tensiune. Aşteptăm un termen rezonabil să fim contactaţi să avem o nouă întalnire să încercăm să îi convingem odată", a spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că liberalii nu au fost de acord cu formula de restructurare a Guvernului pe care a propus-o, el arătand că discuţiile vor continua şi că restructurarea Executivului nu se va face atat timp cat nu există o înţelegere.

"Colegii liberali nu sunt de acord cu această formulă de restructuare", a spus Ponta, care nu a dat detalii privind argumentele invocate de liberali.

"Nu e politicos şi colegial să povestesc lucruri care ţin de discuţia internă. In măsura în care doresc, colegii liberali o să vă spună danşii", a spus Ponta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0920 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035900 (s)