News Flash:

Fără apă pe mai multe străzi din Timișoara

Ce lucrări la rețele și spălări sunt programate de către Aquatim

18 Martie 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii


Societatea Aquatim din Timișoara a programat lucrări la rețele și spălări care vor afecta mai multe străzi din oraș, precum și alte trei localități din județ.

Marți, 19 martie, între orele 8:00 și 18:00, va avea loc o lucrare de conectare a conductelor la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Aceste lucrări fac parte din proiectul CL12 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord - Lot 3.

Pe durata intervenției, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Holdelor, Martir Alexandru Choroși, Arhitect Ion Mincu, Aleea Aurel Ciupe, Doctor Lucian Georgevici, Aleea Franz Liebhard, Martir Ioan Mariuțac, Thomas Alva Edison, Constantin Rădulescu Motru, Pomiculturii, Cooperației, Brazilor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, inclusiv la cele două Puncte Termice din zonă.

De asemenea, luni, 18 martie, între orele 10:00 și 12:00, apa va fi oprită în Drăgoiești pentru lucrări de mentenanță la stația de repompare.

În aceeași zi, între orele 8:00 și 15:00, furnizarea apei va fi întreruptă în Homojdia, iar între orele 9:00 și 14:00, presiunea apei va fi scăzută în Oloșag pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.

Aceste lucrări de spălare au ca scop asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitățile preventive desfășurate de Aquatim în cadrul rețelelor de distribuție.

După reluarea furnizării normale a apei, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure pentru o scurtă perioadă. Pentru a evita disconfortul, se recomandă clienților să nu utilizeze apa în scopuri menajere până la limpezirea completă a acesteia. De asemenea, se recomandă consumatorilor să stocheze o cantitate suficientă de apă pentru nevoile lor pe perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)