News Flash:

Se muncește intens!

Șantierul Centurii Timișoara Sud a ajuns la 70%

18 Martie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii

Progresul lucrărilor la șantierul Centurii Timișoara Sud a atins 70%. Sute de muncitori sunt implicați în operațiuni complexe, unele dintre acestea necesitând implementarea de restricții.

„Peste 630 de persoane s-au aflat pe șantierul centurii Timișoara Sud, săptămâna trecută, continuând ritmul de lucru în două schimburi, inclusiv pe timpul nopții. Pe lângă lucrările specifice la terasament, șanțuri, pasaje și poduri, s-a intervenit și la cele două parcări care vor fi pe traseu, la compactarea stratului de umplutură din balast, precum și la intersecția cu strada Trandafirilor din Giroc”, comunică DRDP Timișoara.


Pe șantierul Centurii Timișoara Sud urmează să aibă loc operațiuni complexe. Miercuri, după ora 10:00, se vor monta 4 grinzi la conexiunea cu DJ591, între Timișoara și Sânmihaiu Român. Circulația va fi întreruptă intermitent pentru aproximativ 20 de minute pentru ridicarea fiecărei grinzi.

Termenul de finalizare a Centurii Timișoara Sud este iulie 2024. Proiectul presupune construirea a 26 de kilometri de șosea, iar valoarea lucrărilor se ridică la 387 de milioane de lei, fără TVA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)